Wolf Lili

Változik a világ…nekünk is változnunk kell vele?


Változik a világ és ezzel párhuzamosan változnak a nemi szerepek is. Vannak, akik szerint ez a változás jó, mégpedig azért, mert felszabadító. Hiszen miért ne lehetne egy nő elméleti fizikus, cégvezető vagy katona, ha valóban jó abban, amit csinál és boldog is tőle? Miért ne lehetne a nő a családfenntartó, és a férfi az, aki otthon marad a gyerekekkel gyesen, ha a lehetőségek okán és mindkét fél akaratából ezt tekintik optimális döntésnek vagy éppenséggel ehhez van kedvük?

A választási szabadsággal úgy általánosságban szerintem nincsen gond, csak ne legyen kötelező, hogy Harry Pottert idézzem.

Ezzel az új szemlélettel ugyanis szerintem nem az a baj, hogy létezik, hanem az, hogy egyre jobban rá van erőszakolva a világra és mesterséges módon tömegesen írnák elő az alkalmazását, annak ellenére, hogy az életben nem minden pusztán kedv és lehetőség kérdése és nem lehet bármilyen relációban egyenlőségjelet tenni.

Elfogadjuk, például azt, hogy mivel az Északi-sarkon sok a hó, a hó pedig fehér, így fehér a jeges medve is, azért, mert túlélési szempontból nem lenne célszerű, ha barna lenne (akkor sem, ha jól állna neki amúgy a barna is és van is hozzá kedve). Nincsenek jeges medve kvóták, barna medve kvóták sincsenek és nem transzportálunk medvéket ide-oda, a medvék közötti egyenlőség megteremtésének jegyében.

Ha állatokról van szó elfogadjuk, hogy oka van az eltéréseknek, de ha magunkról van szó valamiért szeretünk elrugaszkodni attól a ténytől, hogy nem az emberiség gondolati világa körül forog minden. Tetszik, nem tetszik bennünket is meghatároz a biológiánk és inkább tisztelnünk kellene magunkban és a másikban az eltéréseket, nem pedig megpróbálni összemosni mindent.

Beletanulhatunk egymás szerepeibe, átvehetjük egymás feladatait, módosíthatjuk ehhez illően a kinézetünket, hiszen a medvékkel ellentétben (fogjuk rá) meg tudjuk tenni. Gondolkodhatunk, viselkedhetünk, beszélhetünk úgy, mint a másik nem, de azt hadd kérdezzem már meg, hogy ennek a szerepcserének, ami felé lassan, de biztosan menetelünk tulajdonképpen mi értelme is lenne?

Mi értelme van annak, hogy apu anyu helyett gyereket nevel, míg anyu apu helyett vállalkozást épít?

Mi értelme van annak, hogy a lányok kippatintják magukat a kondiban, míg a fiúk talpig sminkben parádéznak a neten?

Mi értelme van annak, hogy egyre több fiatal férfi olyan lányt keres, akinek nem csak szexre kell, a lányok ezzel szemben bármikor készen állnak meghágni az egész világot?

Tényleg ez az a fajta szabadság, amire vágyunk?

Személy szerint rettegek attól, hogy mi fog történni akkor, ha sikerül pár évtized alatt lebontani mindazt, amit a természet évezredeken keresztül épített apránként. Rombolni ugyanis mind tudunk, de felépíteni valamit annál kevesebben. Az állításom alátámasztásához nem kell sok, elég ránézni a válási statisztikákra.

A megoldás?

Szerintem itt az ideje, hogy mi nők észrevegyük végre azt, hogy nem a férfiak hatalmának és a világban betöltött szerepének az elvétele a boldogságunk forrása.

Nem attól érezzük jól magunkat, hogy megtanuljuk férfiakat megszégyenítően céget vezetni, bokszolni vagy állni a sarat egy vitában. Nem az a dicsőségünk, ha mi többet keresünk, mint a férfiak, amíg ők odahaza porszívóznak tangában.

Nem attól fogunk kelleni nekik, ha olyanná válunk, mint ők, hanem sokkal inkább attól, ha elővesszük azt az eszközt, amely gyárilag a rendelkezésünkre áll, ami nem más, mint a nőiességünk és a szépségünk.

Naponta hallgatom nők szájából azt, akik évek óta nem foglalkoznak a kinézetükkel, hogy ők ugyan nem fogják kisminkelni magukat, mert az milyen gáz már, hogy egy kis sminktől nem fognak rájuk ismerni. Tényleg? Kisminkelni magad, hajat mosni netán és normálisan felöltözni az gáz, de lelakott penészvirágként létezni az nem probléma?

Mert nem az a baj, ha nagy segged van, nem az a baj, hogy kicsi, netán lóg a melled, nem az a baj, hogy elmúltál már 20 éves. A legnagyobb baj az, hogy a hatalmas nagy szabadság okán és a korlátok lebontása mellett meggyőzted magad, hogyha már ez így van és ez ellen nem tudsz (akarsz) tenni, úgy azt sem teszed meg, amit egyébként meg tudnál, de közben természetesen elvárod a világtól azt, hogy fogadjon el téged.

Az elfogadás pedig jelen kontextusban nem megértést takar, hanem követelést arra, hogy megkapd a nőnek kijáró elismerést és bánásmódot alanyi jogon akkor is, ha egyébként nem vagy hajlandó érte tenni semmit.

Mert az a hoppá állt elő, hogy a Nagy Feminista Felszabadító Mozgalom ugyan eljuttatta a női nemet odáig, hogy mindnyájunkat felszabadított a velünk szemben támasztható minden elvárás alól, de arra már nem futotta, hogy ezzel egyidejűleg fel tudja oldani a mi általunk támasztott elvárásokat a világgal szemben.

Ebből adódik az a furcsaság, hogy a férfiaktól továbbra is elvárjuk, hogy jóképűek és sportosak legyenek, humorosak, rendelkezzenek saját egzisztenciával, akarjanak családot alapítani és bennünket boldoggá tenni, úgy, hogy közben mosogatnak is, porszívóznak is és gyereket is pelenkáznak, amíg mi slamposan és morcosan karriert építünk egy irodában.

Szóval.

Nem, nem kell kisminkelned magad minden reggel, nem kell frizurát csinálnod sem, nem kell jó illatúnak lenned, cserébe lehet dupla szemöldököd, 25 centis műkörmöd és 15D-s műpillád, mert ezeket elég kifizetned a sarki szalonban.

A mosoly, a kedvesség és a nőies viselkedés sem kötelező, hiszen ezek mind a gonosz elnyomó patriarchátus által, a szegény női nemre erőszakolt, nem természetes és ocsmány dolgok. Caflassál nap, mint nap búval vert ábrázattal, mint egy tank, tülekedj és ahányszor csak lehetőséged van rá, küldjél el mindenkit kalózhoz méltóan a csába. Légy büszke és nyilvánosan is vállald fel, hogy simán arrébb pakolsz egy szekrényt és kamionnal jársz a sarki boltba fagyasztott pizzáért.

A pasiddal odahaza (ha van) lehetőleg továbbra is bánj minden egyes nap úgy, mint egy alsóbbrendű, egysejtű élőlénnyel. Mondd el neki, hogy már megint ferdén parkolt és az inge nem passzol ezzel a gatyával. Ordítsd le a fejét minden nap, hogy tudja hol a helye. Rendszeresen oktasd ki (lehetőleg a barátai és/vagy a gyerekek előtt is), hogy már megint hülyeségeket beszél és mondd el hogyan történjenek a dolgok. Hidd el ez nem gáz, sőt, ez tökre menő és Józsi pont ezért imád téged.

De! Ha már nem vagy hajlandó elgondolkodni magadon, ha még a férfiaknál is jobban tudod, hogy mi tetszik nekik és mi nem és te azért nem sminkeled magad, mert így veled bármikor lehet menni uszodába, akkor tedd már meg azt a szívességet mindenkinek, hogy nem szemeteled tele a világunkat a fröcsögéseddel, hogy már pedig nincsenek normális férfiak, mert mind nárcisztikus lett és hogy te sehogy sem érted, hogy mi a baj ezzel a világgal.

Értem én, hogy te egy igazi kis hópihe vagy, akinek az érzékeny kis lelkét nagyon bánják a hétköznapok. Ezzel nincs is gond, maradj csak olyan, amilyen vagy, de másokba lécci ne mártsd már bele a kis cuki baltádat.

Puszcsi

Lili Anna


Post Author: Wolf Lili

Wolf Lili
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

1 Hozzászólás : "Változik a világ…nekünk is változnunk kell vele?"

avatar
  Feliratkozás  
Újabb Régebbi Népszerűbb
Visszajelzés
christian hofman
Vendég

LEGJOBB ONLINE SZERVEZET KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK, LEGJOBB KÉSZÜLÉSÉNEK, KÖNYVÉNEK, NŐI, TISZTÍTÓK VAGY BÚTORÁNAK VISSZA. Add hozzá a HIM UP WHATSAPP-t: +2349083639501
 -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
Helló Mindenki vagyok Christian Hofman, vagyok az USA-ból. Az Apache korporációknál dolgozom, Baba Nosa-val találkoztam Afrikába való utazásom során, odaértem egy szerződést, és elvesztettem egy másik céget, elpusztultam és töröttem, és csak néhány hónappal ezelőtt, épp most elváltam, a feleségem elhagyta a gyerekeimet, és ez a munka visszajött a jó élethez, és visszaszerezte a családomat. Baba Nosa-val folytatott konzultációm után, ő egy bűbájt tett nekem, és megkaptam a szerződést, és néhány hónappal később a feleségem és a gyerekek visszatértek hozzám, és nekem is tartozom a Baba Nosa spirituális varázsának és hatalmának. Én vagyok a baba Nosa, aki sok nagy ember lelki apja. bármilyen spirituális problémádra, és megoldódik. Vérrituálék nélkül gazdagíthat, csak visszaadhatja ex_husband-jét, ex_wife-t, ex _boyfriend-et vagy barátnőjét, ha tudsz szöveget írni vagy WhatsApp baba Nosa ma
    2349083639501. ha problémája van a következővel:?
(1) Ha vissza akarja venni az ex-t.
(2) ha mindig rossz álmaid vannak, vagy szexelsz egy álomon.
(3) Az irodájában kívánja reklámozni.
(4) Ha szüksége van a bírósági ügy megnyeréséhez szükséges erőre
(5) Bármilyen varázslat
(7) Hangjelzés
(8) Védőgyűrű
(9) Utazási siker gyűrű
(10) Lelki hatalom Isten emberei számára
(11) Örökké egyedül kösse fel a férjét / feleségét
(12) Azt akarja, hogy a nők / férfiak utánad legyenek. (13) Ha gyermekre van szüksége.
(14) Gazdagok akarnak lenni vérrituálék nélkül. (15) Ha pénzügyi segítségre van szüksége.
(16) Gyógynövényellátás
(17) Ha nem tudja kielégíteni a felesége szexuális vágyát. gyenge erekció miatt.
(18) Ha HIV-AIDS-es betegsége és a rákos megbetegedések gyógyítására való képessége van, hívja a Baba Nosa-t a +2349083639501
TRADICIONÁLIS GYÓGYSZER Gyógynövény Otthon és natív orvosok. Hivatal
Cím 20 elefántcsont-sáv, Ife Osun állapota … k