Nahalka Noémi
Cimkék: ,

A Nő, mint a jövő kulcsa

A Nő, ott állja meg a helyét, ahol szükséges. Munkában, háztartásban, bulikban, vagy a férj oldalán, mint feleség. Bármiben megmutathatjuk, hogy mennyi mindent képesek vagyunk kihozni az életből, az azonban mégis tagadhatatlan, hogy a legfontosabb feladat egy jobb jövő biztosítása.


Szexis, sugárzó, gyönyörű, intelligens, művelt, elragadó? Valóban ennyi lenne egy nagybetűs NŐ? A gazella, aki után forognak a pasik és csettintésre megkap bármit? Bizonyos tekintetben ez a sztereotípia.

Nézzünk kicsit a mélyére ennek a NŐ dolognak! Az elvárások adottak, a NŐ legyen NŐ mondják a férfiak, majd gyakorlatilag kiterjesztik a tulajdonságait addig, hogy táplálja a vágyaikat és édesanyaként gondoskodjon testükről-lelkükről.

A Női elvárások még tovább mennek, legyen jó küllem, fejlődjön a személyisége, állja meg a helyét mint anya, működjön olyan foglalkozásban, amit szeret és amiből elegendő mennyiségű pénzt képes megkeresni, gyakorlatilag egy száz kezű, végtelen idejű ember tulajdonságait lehetne felsorolni.

Valóban? Én új megközelítésbe helyezem a Nőt, Ő az, akinek a kezében van a jövő kulcsa. A kulcs, amely ajtókat nyit ki, vagy zárhat be, saját döntése alapján.

Férfi-női szerepeink szerteágazóak, gondolkodásunk különböző, érzékenységünk a világra egész más. A finom női energiák érvényesülése létfontosságú. A gyermeknevelés eredménye a felnőtt nemzedék, akik a világ lakóivá, majd irányítóivá fejlődnek. Attól függően, hogy a Nő milyen lélekkel és nevelési képességekkel rendelkezik, olyan társadalmat fog felépíteni a jövőben.

Ha a Nő ideges, feszült, utálja a világot és azt is, hogy gyermekének életet adott, akkor elülteti a kicsi fejében, aki 20 év múlva megjeleníti a környezetében mindazt az érzést, amit Ő kapott.

Ha a Nő nyugodt, harmonikus, anyaként ellátja feladatát, a gyermekben bizalmat, értékeket ültet el, felnőtt korára kiteljesedik és egy jobb világot teremt maga körül.

A jövő kulcsa a Nőben lakozik, a testében, lelkében, és mindabban, amit képvisel, ezért így tekints rá, és eképpen vezesd!

párkapcsolati coach


Post Author: Nahalka Noémi

Nahalka Noémi
Nőként, feleségként, édesanyaként élem a hétköznapokat. 17 éve foglalkoztat a természetgyógyászat, spirituális világ, amiről az elmúlt pár évben szívesen írok. Vallom, hogy aki elégedetlen az életével, annak lehetősége van változni. Az ehhez szükséges eszközöket sikeresen megtanultam az elmúlt évek alatt, így lelki, szellemi, párkapcsolati cochként veszem ki részemet segítő szakmából. Egyéni megbeszéléseket és csoportos foglalkozásokat tartok és mindig nagy örömmel tölt el, amikor látom az előrelépést a boldogsághoz vezető úton.
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés