Toplak Zoltán

Női szív és karácsony

Nők és karácsony - férfiszemmel, férfiszívvel két csoda egymásban. Az ég felét a nők tartják, mondják Amerikában a feministák, és valóban! Nélkülük nem működne sokáig a civilizációnk.


Itt a karácsony, amikor a családias érzelmek, a jóság és kedvesség, a törődés és gondoskodás előtérbe kerülnek. Megannyi klasszikusan női érték! Mintha a karácsony a női szívből áradna elő.

Ma, amikor a női politikusok maguk bizonyítják be, hogy több nő (női kvóta) a politikában nem hozná el a feministák által vizionált aranykort (gondoljunk pl. Kunhalmi Ágnes érdekes megnyilvánulásaira), annál inkább szükség van erős nőkre, akik képesek a klasszikus női értékeket felmutatni, a mai, modernek mellett. Mert legyen több nő a politikában, persze, de lássuk be, hogy alapvetően másra, mint férfi kollégáik ők sem képesek. Indulatok és botrány kíséri őket is.

De az egyszerű, mindenütt jelen lévő, dolgozó és szerető nő valóban csodára képes! Összetartja a családot, otthont teremt és tart fenn, és megmelengeti a körülötte élők szívét. Ugyanakkor ma már kiáll a visszásságok, hazugságok és igazságtalanságok ellen. E magazin hasábjain is született már több közéleti cikk, fog is még.

A nők nagyon fontos szereplői a családnak és a társadalomnak, mindnyájunknak nagy szükségünk van rájuk. Köszönjük egész éves munkájukat és szeretetüket!

Boldog Karácsonyt!


Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
2011 - ben kezdtem a Férfihangon publikálni, azóta szerkesztek, civil társaság ügyeit intézem és írok is.
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés