Toplak Zoltán

Itt az új hulláma a feminizmusnak! Mi csináljuk

Elég a gyűlölködő nőkből! Megmutatjuk a világnak milyen is az igazi női szív, mit akar és mire képes. Itt a feminizmus 4. hulláma.


Antoni Rita, amint a Parlament előtt gúnyolódik a “nagy, magyar, keresztény férfiakon”. Svéd reklám, amelyben nők, hisztis óvodásként követelőznek férfiaktól, hogy nekik több jövedelem jár, mert kényelmi és luxusigényeik vannak. Állami pénzből forgatott skandináv női pornó. Internetes bejegyzés, amelyben a világot úgy teszik jobbá, hogy nyilvánosan kasztrálnak minden férfit. Nekik is jobb, hisz nem lesz annyi tesztoszteron a vérükben, mert ugye minden bajnak a férfihormon az oka. Nők, akik fejbelőnek egy békésen pihenő fehér férfit, majd zenét kapcsolnak be, és vidáman táncikálnak a holttest mellett. (Megrendezett történet.)

Ez ma a feminizmus. Férfigyűlölet, de nőgyűlölet is, mert aki anya akar lenni, az legalább olyan rossz, mint a férfiak kollektívan. Családellenesség, abortusz pártiság – halál, halál és halál. Fizikailag és lelkileg.

Itt az ideje az új nőmozgalomnak! Amelyik az életet, a kapcsolatokat választja, amelyik nem fél betegesen a férfiaktól, amelyik életet akar a világra hozni, és nevelni akarja azt párjával, a férfival közösen. Amelyik tenni akar a közösségért és nem csak a jogait követeli. Amelyik nem nézi le nőtársát, ha az hagyományosan akar élni, hanem hisz a valódi sokszínűségben. Amelyik a szélsőségest, a deviánst nem hazudja normálisnak, természetesnek.

Elindítjuk, mi, itt, most. A Női Hang. Várunk téged is ha az életet, a szeretet, a közösséget, a családot választod.

 


Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
2011 - ben kezdtem a Férfihangon publikálni, azóta szerkesztek, civil társaság ügyeit intézem és írok is.
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés