Szabados Csilla

A nők nagy része nem válaszol társkeresőn, hiába írok

Ha kapunk egy üzenetet, melyre válaszolunk, majd követi újabb üzenet, illik rá reagálni. Hogyan kezeljük, ha a másik mégsem ír semmit, hanem ehelyett sűrű csöndbe burkolózik?


Tök normális csajnak nézett ki. Írtam hogy szimpatikus. Olyasmit válaszolt, hogy beszéljünk emailen, mert az oldalon nem tud, és hogy küldjek fényképet. Küldtem, bemutatkoztam. Én egy egyszerű ember vagyok, középiskolát végeztem. De nem szégyellem. Írtam vagy hat sort. Eltelt vagy négy nap, semmi válasz nem jött. Bepöccentem. Hát menjen az ilyen a picsába! Mit képzel magáról? Írok neki, és annyit sem tud mondani, hogy „kösz bazdmeg”? Gerinctelen, beképzelt pina! Meg is mondtam neki ezt, ne félts te engem! Így ahogy most neked. Nem szépítettem. Egyenesen! Azért mert internet, és még sosem találkoztunk, annyit odaböföghetne, hogy „hello”. És tudod mi volt a legérdekesebb? Azonnal válaszolt. Hebegett, habogott, hogy igazam van, sajnálja, hogy nem reagált, de most mit tudom én… Valami hülye kifogással élt, hogy teljesen elmerült valamiben és őszintén bevallja, hogy elfelejtett reagálni. HA-HA. Persze nem hagytam annyiban a dolgot. Meg is mondtam, hogy azért ez milyen fura már, hogy ha normálisak vagyunk, akkor nagy a csönd, ha pedig megmondjuk a véleményünket, akkor rögtön online lesz az illető. Megint írta, hogy sajnálja. Gondoltam, oké, kapsz még egy esélyt kisanyám, akkor talán küldjél te is képet. Komolyan ezek nem tudom hol élnek? Örülne bazdmeg, hogy hajlandó vagyok vele szóba állni! Érted? Nem húsz éves már. De nem. Egy ilyen gusztustalan és visszataszító halandzsát levág, hogy „nem szeretné folytatni a további ismerkedést, többek közt azért sem, mert épp levelezik valakivel, és szeretne rákoncentrálni”. Rákoncentrálni!!! Ne már! Mindenki tudja, hogy megy ez. Egyszerre négy, öt pasival leveleztek. Mekkora kamu már. Meg is mondtam, hogy örökre egyedül fog maradni, mert ilyen a hozzáállása, és valójában csak lusta.

Én nem értem a nőket. Az ember kulturáltan, szépen bemutatkozik, őszintén megmondja a véleményét… Ezek meg! Királykisasszonyok!


Post Author: Szabados Csilla

Szabados Csilla
Író és sok minden más. Szexualitás, gátlások, elfojtások, személyiségfejlődés állnak érdeklődésének célkeresztjében.
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés