Hett Ágnes

A tökéletes recept a házasság tönkretételéhez

A párkapcsolat működtetéséhez két ember kell. A tönkretételéhez is.


A következő recept elengedhetetlen feltétele az összmunka. Így ha tetszik, ha nem, együtt kell dolgoznotok a párotokkal.

Először is gabalyodjatok össze. Legyen egy nagyon jó, de legalább jó kapcsolatotok. Közös tevékenységek, beszélgetések, programok és viszonylag rendszeres szex. Csak hogy megszokjátok. Javasolt a heti három, vagy annál több együttlét. Ha egy mód van rá, vigyétek ezt a számot fel ötre, vagy többre. Hisz szeretitek és kívánjátok egymást.

Ha már kellőképpen egynek érzitek magatokat, arassátok le szerelmetek gyümölcsét.

Nő: Élvezd ki az anyaság minden egyes pillanatát. Fárasztó, de csodálatos időszak. Éjjel-nappal csak a gyerekedre koncentrálj. Hagyd pihenni a tested. A szexet felejtsd el. Nem is igazán kívánod, és okod is van rá, hogy időt kérj.

Férfi: Hagyd, hogy átjárjon a szexuális frusztráció. Benned nem mentek végbe hormonális változások, nem lett a tested amorf. Ezt lehetőleg juttasd a párod tudomására, sértő és agresszív módon. Egyre többet jegyezd meg, hogy most már visszafogyhatna eredeti alakjára, miközben kezdd el követelni jogos jussod.

Nő: Ne törődj azzal, hogy tiszta ruhát vegyél fel, netán csinosat. Felesleges, úgyis büfis lesz, vagy céklafoltos. Ritkábban moss hajat, ne járj kozmetikushoz és növessz szép, dús szőrzetet. MINDENHOL. Ezzel eléred, hogy kellemetlenül érezd magad a saját bőrödben, és egyáltalán ne legyen kedved még emberek közé se menni.

Férfi: Tegyél még egy kicsit a fent leírt fűszerekből a kapcsolatotokba (sértegetés, epés beszólások a szex hiányára, pornó oldalak letöltése, hajnalig való ébrenlét, fürdőszobába zárkózás). Dolgozz többet, járj későn haza. Kerüld a beszélgetéseket!

Nő: Mindenképpen jegyezd fel magadnak: „a férjemet csak a munka érdekli, engem és a gyerekünkkel már nem foglalkozik!”. Aztán meséld el az összes barátnődnek (aki még maradt) és élvezd, hogy sajnálnak.

Fontos! Ha visszatért a szex az életetekbe (valamilyen csoda folytán) ügyelj rá, hogy havonta egynél több akkor se legyen. Ha már heti rendszeresség van, akkor a végén még elkapatod a férjedet.

Ezen a ponton szedd össze magad külsőleg és menj vissza dolgozni.

Férfi: Reménykedj, lassan minden a régi lesz.

Nő: Olyan munkát válassz, ahonnan egyből tudsz szaladni a gyerekért a bölcsibe (hátha a későbbiek során bedobhatod a „beáldoztam a karrierem a családért” szöveget, vagy a férjed tudja rádfogni, hogy „azért güriztem ennyit, hogy te a gyerekkel lehess”, „te közel sem adtál annyit a családi kasszába, mint én”). Legyél bent kedves, és társalogj mindenkivel. Utána irány a játszótér, este pedig fürdés, vacsi, mese. Bújj oda a gyerekedhez, hisz egész nap nem láttad. Kevés a közös idő. Aludj el mellette rendszeresen. És ha már ott vagy… ne is menj vissza a saját ágyadba.

Férfi: Jöjj rá, hogy a feleséged munkába állásával csak romlott a helyzet. Míg új barátokat szerez, téged elhanyagol. Lásd, ahogy kivirul, és kezdj el féltékenykedni és irigykedni. Jegyezd meg neki többször, hogy már minden fontosabb neki, mint Te. Mindeközben továbbra is menekülj a munkába, keress magadnak egyéb elfoglaltságokat (barátokkal ivászat, bulizás, sport). Bármit, csak otthon ne kelljen lenni.

Nő: Merülj ki a napi rutinban, és dörgöld a férjed orra alá, milyen keveset törődik veletek. A gyerekre gondolj úgy, mint a TE gyerekedre. Ne engedd, hogy ő vigye a játszóra, vagy tanítsa valamire, csak akkor, ha te is jelen vagy. A nevelési módszereit mindig kérdőjelezd meg. Hisz ő honnan is tudhatná, mi jó a gyereknek? Csak egy férfi!

Férfi: Merülj el a szexuális frusztrációidban, és minden nap, minden percben üljön ez ki az arcodra.

Nő: A legfontosabb: te ANYA vagy! Ezt mindenki vegye tudomásul. Ne szervezzetek közös programokat a pároddal. Ha ő esetleg ezt megpendítené, felháborodottan utasítsd vissza. Ez a pár év olyan gyorsan eltelik! Olyan hamar felnőnek a csemeték! Ezt megérthetné. Ne menjetek moziba, színházba, vacsorázni, sétálni. Ne fogadjatok fel baby sittert. A nagymamánál véletlen se aludjon a gyerek! És te is tudod, milyen trauma érné a picit, ha 3 napra elutaznátok a férjeddel kettesben. Ezt nem engedheted meg!

Férfi: Mostanra már a kielégítetlenséged az egekben van. Nem érezed férfinek magad, sértett vagy a folyamatos visszautasítástól, megalázott a neveléssel kapcsolatos inkompetenciád jogtalan felhánytorgatásától.

Ideje, hogy keress magadnak egy szeretőt!

Nő: Mostanra már teljesen leszoktál a szexről. Az állandó gúnyos megjegyzések, az együtt töltött idő hiánya megtették a hatását. A férjed már nem ölel át, nem hallgat meg téged. Nem figyel rád, nem akar megérteni. Csak vádaskodik. Se nőnek nem tekint, se jó anyának, se jó munkavállalónak.

Keress valakit, akinek mindezt elpanaszolhatod, akinek a vállán kisírhatod magad.

Figyelem! Ha érzékeltek bármilyen problémát a kapcsolatotokban (tudom, tudom… mégis mit???), véletlenül se menjetek el szakemberhez, ne kérjetek segítséget, ne gondoljatok bele, a másik mit érezhet, mit gondolhat, ne beszéljétek meg, ne próbáljatok változtatni és főleg – ez nagyon nagyon fontos-, SOHA ne kérdezzétek meg magatoktól, „vajon mit rontottam el?”.

Férfi: Hagyj apró jeleket, hogy a feleséged rájöjjön, megcsalod. Esetleg valld is be (persze csak szakítás után)

Nő: Undorodj a férjedtől, amiért ilyen gusztustalan módon becsapott téged. Szerencsére ott az a másik, egy kolléga, egy igaz barát, aki vigaszt nyújt neked. Mindig, minden nap. Otthon is, cseten. Amit a párod tett, teljesen indokolatlan! Becstelen. Hazug. Megalázó. Ezt add hírül az egész környezetedben.

Férfi: Rájössz, hogy elveszítheted a családodat. A feleségedet, a gyerekedet. Légy kétségbeesett és dühös, hogy az a nő, akivel együtt élsz, SEMMIT nem tesz kettőtökért! Légy olykor depressziós, mogorva, máskor végtelenül kedves, kiszámíthatatlan.

Nő: Látod, hogy a férjed megváltozik. Kapálózik. De te már döntöttél. Ne engedd, hogy befolyásoljon. Még ha most egy időre jó is lenne megint mindent, te is tudod, hogy ez nem végleges. Csak fél! Te légy erős. Ott az a másik férfi, aki szeret. A párod már nem érdekel. Ami történt megtörtént. Mennie kell. Néha láthatja a gyereket. És mivel Te vagy a gyerek anyja, és ő megcsalt (te ugye ártatlan vagy), egyértelmű, hogy a lakásból is mennie kell. Látni se akarod többé!

Utolsó figyelmeztetés! Idézzétek fel az összes titeket ért sérelmet. Csak a másik hibájára koncentráljatok. A válás kemény dió! Ez egy háború! Győznötök kell. Ne válogassatok az eszközökben: hazugság, a másik bemocskolása, kiforgatás a vagyonából, a gyerek az apja/anyja ellen hangolása, stb. Mindent vessetek be! És ha majd túl lesztek rajta, legyetek büszkék magatokra! Mert amit véghezvittetek, az az igazán emberhez méltó!

Aztán majd új élet kezdődik, új társatok lesz. Akivel MINDEN másképp fog alakulni!


Post Author: Hett Ágnes

Hett Ágnes
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

3 Hozzászólás : "A tökéletes recept a házasság tönkretételéhez"

avatar
  Feliratkozás  
Újabb Régebbi Népszerűbb
Visszajelzés
Foxtrott28
Vendég
Foxtrott28

Én inkább pont fordítva tapasztalom (látom) ism körömben hogy anyuci megy vissza melózni és akkor szűri össze a levet a kolegával! Facén szépen le lehet az ilyeneket követni a nőknél mikor indul el a folyamat és a végeredményt is lehet látni!