Szabados Csilla

Nem vagy tökéletes

Szerelembuborék. Kialakítom és benne élek, mikor megismerlek. Kipukkan, semmivé foszlik. És nem marad más utána, csak Te. Vajon lehet több a valóság?


Mikor megismertelek és elkezdtünk beszélgetni, úgy éreztem, „Te jó Ég! Ő a TÖKÉLETES férfi”. Hevesebben dobogott a szívem, és mire kettőt pislogtam, már odavoltam érted. Ó, én buta! Szalmaláng. Mindig ezt csinálom. Ahogy jött, úgy el is ment az érzés. Megint az történt, mint mindig. Megismerek valakit és nem létező tulajdonságokkal ruházom fel. Feldíszítem, mint egy karácsonyfát, aztán gyönyörködöm a művemben. Ügyes voltál, Csilla.

Tovább beszélgettünk. Lehiggadtam kicsit, helyre tettem magamban ezt-azt.

Aztán kezdtem felfedezni, hogy nem is vagy te olyan álom férfi.

Nem vagy tökéletes. Egyáltalán.

Mégis szeretném… Szeretném, ha néha nem értenénk egyet és összevesznénk. Szeretném látni, mikor felhúz valaki és csak morogsz. Szeretném, ha szétdobálnád a zoknidat, pedig ettől falra mászok. Szeretném, ha elfelejtenél venni valamit a boltban, amire külön megkértelek. Szeretném, ha lennének kifejezetten rossz napjaid, amikor hozzád se lehet szólni. Szeretném, ha meg kéne kérdeznem „Te figyelsz rám egyáltalán?” Szeretném látni, mikor beteg vagy és olyankor kissé elhagyatott. Szeretném látni, ahogy reggel felkelsz mellettem és még ott az álmosság a szemedben.  Szeretném látni, ahogy egyre jobban őszülsz. Szeretném nézni az arcod, ahogy egyre több ránc jelenik meg rajta.

Vannak rossz tulajdonságaid. Furcsa dolgaid. Szeretném megismerni őket. Az összeset. Szeretném, ha lenne rá idő, és mód, és lehetőség. Mert hozzád tartoznak. Mert ettől vagy TE. Nem csak a boldog pillanatoktól. Nem csak a jobb és vidám napoktól. Nem csak attól, mikor figyelmes vagy és erős. És fitt, és egészséges. Nem csak attól, mikor vág az eszed. Mikor nevetünk és nyaralunk, és ki se kelünk az ágyból.

Nem tudom, menni fog-e. Nem tudom, meddig leszünk együtt. Hogy meg tudjuk-e oldani a problémákat, a konfliktusokat. Csak hogy minden egyes megoldott gond és nehézség mégjobban hozzádköt. És szeretném…

 

 


Post Author: Szabados Csilla

Szabados Csilla
Író és sok minden más. Szexualitás, gátlások, elfojtások, személyiségfejlődés állnak érdeklődésének célkeresztjében.
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés