Anna Mille

Nőgyűlölet?

Ez a szó, hogy "nőgyűlölet" is egy univerzálisan alkalmazott feminista műfogalom, műszó. Gyakran az érvelés helyett is ezt a bélyeget, mint végső, megsemmisítőnek szánt tromfot olvassák rá bármi nekik nem tetsző dologra, véleményre, személyre.

Azt hogy nőgyűlölő lennék, személyesen én is megkaptam már feministáktól, csak mert ott és akkor éppen valamiben nem értettem velük egyet. Mert ők úgy gondolják, hogy a feminizmus minden nőt képvisel és tehát ha valaki bármiben is nem ért velük egyet, az csak azért lehet, mert gyűlöli a nőket. Egyrészt nem emlékszem rá, hogy bárki felhatalmazta volna őket, hogy az összes nő nevében beszéljenek. Másrészt, normálisan még akkor sem lenne kötelező mindenben egyetérteni velük. A feminizmus egy, a társadalom nem éppen kívánatos átformálására megalkotott ideológia, én meg nem ideológiai alapon, hanem a saját igazságérzetem szerint ítélem meg a világot.

A feministák különösen olyankor használják a nőgyűlölőnek bélyegzést, ha egy vitában beszorulnak, mert elfogytak az érveik. Bármikor elővehető fixa ideájuk, hogy a társadalmunk egy olyan patriarchalis (férfi uralmi) társadalom, amelynek a működtető leglényege, hogy a nők rendszerszintű elnyomására és kizsákmányolására épül. Ennek ugyan nem találni nyomát sem a hétköznapokban, sem a törvényekben. A törvényekben ahol eltérés van a nemek között, azok ráadásul rendre a nőknek nyújtanak külön kedvezményeket és előnyöket a férfiakhoz képest. A feministák ennek ellenére csak fújják a magukét és ebből következően van az, hogy nagyobb pofájú, erőszakosabb feministák szemében már azok a nők is nőgyűlölőknek számítanak, akik nem gyűlölik a férfiakat eléggé.

Nőgyűlölet? – Igen, biztos hogy előfordul hogy valaki személyesen gyűlöl valaki nőt. Ilyen vagy olyan személyes indíttatásból, okkal vagy ok nélkül és ez a gyűlölő lehet akár nő, akár férfi. Pontosan úgy, mint ahogyan ez a férfiakkal is ugyanígy megtörténhet.

Jelen van tehát a férfigyűlölet is? – Jelen van hasonlóan személyes okokból is, de a férfigyűlölet viszont jelen van intézményesen is, a feminizmus ideológiájába foglaltan is. Mert mi az, ha nem intézményesített férfigyűlölet, amikor ez a világot behálózó ideológia pl. azt az igényét mondja ki, hogy a társadalomban a férfiak létszám arányát 10% alá lenne kívánatos szorítani? Vagy amikor a feminizmus az egyik példaképe, Andrea Dworkin nyomán a férfiak tömeges kasztrálásának szükségességét hangoztatja. Az ilyen elgondolások mellbevágóak lehetnek azok számára, akik a feminizmusnak még csak a felszínes mázát ismerik. Csak azokat a tényleg szépen hangzó jelszavaikat, amikkel azt próbálják meg elhitetni, hogy ők az egyenjogúság, az egyenlő bánásmód hívei és harcosai. Ezért nem árt, sőt fontos mélyebben is megismerni és tisztába jönni az ideológiájuk valódi lényegével.

Nőgyűlölet, vagy férfigyűlölet? – Ezek nyomán mindenki döntse el maga, hogy az ideológiailag is intézményesített gyűlölet melyik nem ellen irányul inkább? Ehhez segítségül ajánlom a videót, egy kis felvillantás, amint nemrégiben éppen a kis magyar Dworkinista, Fábián Anita beszélt a férfiak tömeges kasztrálásának szükségességéről. Fontos és jelzés értékű, hogy Fábián Anita kijelentéseitől tudtommal még egyetlen feminista sem határolódott el. Persze naív dolog is lenne elvárni tőlük, hogy saját maguktól, a saját ideológiájuktól határolódjanak el.

Lehetne legyinteni, hogy ugyan már mit számít az, hogy mit fecsegnek össze vissza ezek a feministák. Csakhogy mivel szerte a világon már a döntéshozatalhoz is odaférkőztek, lobbi erejüknél fogva, a nyomásgyakorlássukkal, komoly hatással vannak a törvénykezésre is. Ez pedig beláthatatlanul veszélyes lehet, mindannyiunk jövőjére nézve.

/Anna Mille/

Post Author: Anna Mille

Anna Mille
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

2 Hozzászólás : "Nőgyűlölet?"

avatar
  Feliratkozás  
Újabb Régebbi Népszerűbb
Visszajelzés
tomi1815
Vendég
tomi1815

Szerintem a feminizmus a nők életét tette tönkre nem a férfiakét. A nőknek kéne észrevenni ,hogy nem miattuk hanem ellenük van .Én már karistolok az ötvenhez és rengeteg ismerősöm barátom van (hölgy)akik 20-30 évesen élték életüket, most meg egy és ,vagy két gyerekkel sopánkodnak ,hogy nincs aki segítsen, senki nem nyitja rá az ajtót és még 15-20 évig kéne dolgoznia ,bezzeg az ö anya elment nyugdíjba 50 évesen .A volt férjeik meg náluknál 15-20 évvel fiatalabb nőkkel töltik az időt (pénztől függ ).Van egy ,aki kérkedik azzal ,hogy minden héten másik kurvával fekszik .Kifizeti a tartásdíjat, gondoskodik a gyerekeiről ,de a volt feleségét le..sz…..arja .Elvégre a nő mondta ,hogy “úgy érzem ellaposodott a kapcsolat” ,majd gyorsan ágyba bujt egy idegennel aki dobta és most szenved.Na és akkor most tegyünk igazságot, ki az aki szív …..?!. 15 % férfi…….Hmmmm el tudjuk képzelni milyen könnyű lenne egy férfinak nőt szerezni és hány boldogtalan nő lenne ….? Nem is tudom,amikor egy nő ezt hallja erre nem gondol ???? szerintem ,ha valami ídíota politikus azt mondana ,hogy nem kell csak 15% nő ,szerintem már másnap lógna a lámpavason .Nagyon furcsák a nők ,hogy nem látják ,hogy tele vannak az egyetemek nőkkel ,de gyakorlatilag qvoták nélkül nem tudnak bejutni sehova? A feministák pedig arra való hivatkozással ,hogy ők nők, mindig vezető beosztást és politikai karriert építenek? Tényleg nem esik le ??? Most már ott tartunk ,hogy egymást jobban fúrják a nők ,mint bármikor .Van egy női bankár ismerősöm aki kasszában dolgozott 15 évet ,majd jött a főnöke és közölte ,hogy mostantól telefonon fog dolgozni ,mert felvettek egy dekoratívabb, új munkatársat. (érsd.. nagyobb és szebb a cicije )……A főnök egy nő . Na akkor kinek is árt a feminizmus ??????Számtalan saját élet példám lenne még ,de majd legközelebb .Egy szó mint száz ,ha nők boldogok akarnak lenni akkor el kell zavarniuk a feministákat ,ha nem teszik ,akkor nekik csak szarabb lesz ez tuti !!!

normalholgy
Olvasó
normalholgy

Te ezt a részét láttad. De van fonákja is a dolognak. Ha a pasi bedilizik és elmegy, a nő meg hoppon marad. Pedig nem szolgált rá. Illetve azzal rászolgál, hogy anya és feleség is és egy idő után nem lesz vadmacska az ágyban. Az okokat most ne firtassuk, mert amúgy sem lehetne hinni azoknak, amiket én felsorolnék. 🙂
Főnöknek csak a gátlástalanok mennek, vezetőnek pedig az értelmesebbek. Férfi és nő is lehet szemét főnök, aki a beosztott külsejét helyezi előtérbe.
Akkor tisztázzuk már, hogy aki nő és főnöknek vagy politikusnak áll, az feminista? A női beosztott már nem az? Az már csak nő? Vagy onnan kezdődik a nő, hogy háztartásbeli? Vagy minden nő megkapja a feminista szitokszót és emiatt utálat tárgya?