Toplak Zoltán

Legszívesebben elkeseredetten üvöltenék

Elképesztő a feministák kétszínűsége a német nők mai helyzetével összefüggésben. Neonácinak nevezték ki a 120 dB nevű, bátor és haladó női szervezetet, amikor a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon hallatták hangjukat és a nőket érő erőszak valódi természetéről beszéltek.


A Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon tűnt fel a nem régen alakult 120dB (120 decibel) nevű női megmozdulás – adta hírül a 888.hu. Ők a feministákkal szemben, a nők valódi érdekeit képviselik, tabuk nélkül: védik a nőket, valódi női problémákat vetnek fel, és a hétköznapi, élő, húsvér nők életével foglalkoznak, nem elvi kvótákkal, és képtelen módon (például rápillantással) megvalósuló metoo – val.

Ezek a bátor nők egy performansszal kiálltak a filmfesztivál résztvevői elé, hogy felhívják a figyelmet a migránsok által megerőszakolt nőkre, és mit kaptak rögtön a nyakukba? A közönség a “nácik kifelé” skandálásába kezdett.

Jasmin Tabatabai színésznő pl. így nyilatkozott: “… a lányok minden bizonnyal neonácik voltak, és csupán meg akarták zavarni az előadást. Szerintem nincs sok értelme leállni és vitatkozni az effélékkel.”

“NEONÁCIK!” – Jellemző módon az “okosok”, az “értelmesek”, a “függetlenek” és “haladók” rögtön ezzel jönnek, ha szent és sérthetetlen logikájuk és világképük repedésein át néhányan  megpróbálják őket szembesíteni a valósággal. – “NÁCIK KIFELE”!

Elkeserítő, amit Freya, a 120 dB egyik aktivistája megfogalmazott: “egyesek már akkor megerőszakolás áldozatának állítják be magukat, ha egy férfi látványosan megbámulja őket. De ha arról kell beszélni, hogy szemmel láthatóan megnövekedett a nők elleni brutális erőszak a migránsválság óta, már hirtelen náci vagy.”

Vagyis fontosabb az ideológia az embernél, jelen esetben a nőknél.  Ma a feminizmus mainstreamjét alkotó álfeminista szervezeteknek fontosabb a muszlimok ész nélküli segítése, mint azoké, akik érdekében eredetileg létrejöttek. Üvölteni támadna kedve az embernek, mikor ezt látja: képmutatást, hazugságot és a valódi áldozatok cserbenhagyását. – De a férfigyűlölet, az uszító metoo, az bezzeg megy.

A performanszon egy óriás molinóval álltak ki a 120 dB tagjai, amire azt írták fel:

“Az elfeledett nők hangja #120 dB”


Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
2011 - ben kezdtem a Férfihangon publikálni, azóta szerkesztek, civil társaság ügyeit intézem és írok is.
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

1 Hozzászólás : "Legszívesebben elkeseredetten üvöltenék"

avatar
  Feliratkozás  
Újabb Régebbi Népszerűbb
Visszajelzés
tomi1815
Vendég
tomi1815

Kíváncsi vagyok merre fog mozdulni a dolog és mekkora lesz a tömeg bázisuk .Elég nehéz széllel szemben pi…..ni .