Anna Mille

Apaság – bemondásra

Egy zalai nő behazudott egy gyereket a partnerének, majd 8,6 millió forintot sajtolt ki tőle tartásdíjként. A DNS vizsgálat viszont megállapította, hogy a gyermeknek nem ő az apja és a csaló nőt végül a bíróság elítélte. Szerencsés ez a férfi, mert egyes más országokban esélye se lett volna az igazsága érvényesítésére. Ugyanis más országok mellett pl. Franciaországban feminista nyomásra 2013-ban, büntetés terhe mellett betiltották az apasági tesztek elvégzését.


Gondolom sokan olvasták már a napokban ezt az érdekes hírt: “Egy zalai nő behazudott egy gyereket a partnerének, majd 8,6 millió forintot sajtolt ki tőle tartásdíjként. A házasságban élő asszonynak szexuális viszonya volt a férfival, majd 2000-ben gyermeke született, akit a férje nevére anyakönyveztek. A nő azonban azt állította a sértettnek, hogy a gyermeknek ő az apja, ezért több alkalommal anyagi támogatást kapott a férfitól. Az asszony 2012-ben úgy döntött, hogy további pénzösszegeket szerez a sértettől.” – Ezt a nőt a Zalaegerszegi Járásbíróság végül letöltendő börtönbüntetésre ítélte, mivel a genetikai szakértő DNS vizsgálattal megállapította, hogy a gyermeknek nem a sértett az apja. Az erről szóló MTI híranyag teljes terjedelmében ide kattintva olvasható el.

A hírt olvasva az ötlött fel bennem, hogy milyen szerencsés ez a férfi. Mert máshol, egyes más országokban, esélye se lett volna az igazsága érvényesítésére. Ugyanis más országok mellett pl. Franciaországban feminista nyomásra 2013-ban betiltották az apasági tesztek elvégzését. Egy év börtönt és 15.000 Euro pénzbírságot szabnak ki arra a férfira, aki bárhol a világon apasági teszt elvégzését rendeli meg. Erről itt olvashat (angol nyelven) akit ez bővebben is érdekel.

Franciaországban ha egy nő rámutat bármely férfira, őt bármiféle további bizonyíték nélkül a gyermeke apjaként jelölheti meg, ha úgy tetszik, hamisan is. Lehet az a férfi bárki, akár akivel soha szexuális kapcsolata sem volt. A férfinak viselnie kell ennek minden következményét, tartásdíjat és egyebeket. A férfi helyzete védhetetlen, mert még az igaza bizonyításának lehetőségét is megtiltja ez a “feminista jogrend” szerinti törvény. Miféle jogrend az, amely nemi hovatartozástól függően dönti el, hogy kinek a szavát tekintik cáfolhatatlanul hitelesnek? Ahol a csupán bemondással vádlónak nem kell bizonyítania sem az állítását, a megvádoltat viszont még a tényszerű védekezés lehetőségétől is megfosztották.
Másik vetülete a dolognak, hogy a nő, a feleség így bárki mástól származó gyerekét felneveltetheti a férfjével, a lebukás legkisebb veszélye nélkül. Ide vezet az, amikor enged a feminista nyomásnak a törvénykezés.

Feministák részéről Magyarországon is újból és újból felbukkan a követelés az ilyen szellemű törvénykezésre. Mostanában időről időre követelik a feministák annak az Isztambuli Egyezménynek a törvénybe foglalását, ami hasonlóan a csupán bemondásos, bizonyítékok nélküli ítélkezés elvének felelne meg. Az a törvény a feministák szerint a nők elleni erőszak visszaszorítását szolgálná. Valójában viszont azt tenné lehetővé, hogy ha egy nő rámutat egy férfira és bántalmazóként nevezi meg, a férfit minden bizonyíték és az ő védekezési lehetősége nélkül ítélhetnék el a bíróságok.

A “feminista jogrend” szerint tehát egy nőnek pusztán csak a szava perdöntő lehet, míg egy férfitől még bizonyítékokat sem vesznek figyelembe, a bizonyítás lehetőségétől is – a francia példát látva – büntetés terhe mellet még el is tilthatják. Bőséggel sorolhatók még az Isztambuli Egyezmény törvénybe iktatásának hasonlóan komoly egyéb más veszélyei is, a jog előtti egyenlőség, az egyenlő bánásmód, a társadalmi igazságosság elvére nézve. Ahol már bevezették, a nők elleni erőszak ugyan nem szorult vissza, viszont súlyos társadalmi katasztrófa lett a következménye.

Nem szeretnék ilyen jogrendben élni, ami minden, csak nem jog és nem rend.

/Anna Mille/


Post Author: Anna Mille

Anna Mille
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

6 Hozzászólás : "Apaság – bemondásra"

avatar
  Feliratkozás  
Újabb Régebbi Népszerűbb
Visszajelzés
tomi1815
Vendég
tomi1815

Ez a cik egy erős csusztatas .Nem azért itélték el, mert pénzt csalt ki a férjétöl ,vagy mert mas gyerekét vele akarta felneveltetni ,hanem az okirathamisitas illetve hamis birosagi papirok miatt. Egyébként a birósag nem tüzte ki a börtönbe vonulas idelyét(hatarozatlan idöre felfügesztették az egézségi allapot miatt .Ergo a csaj nem vonul be .Éljen a liberal feminizmus .Az igazi nemi egyenlöség.