Kata

A férfiaktól többet tanultam, mint az egyetemen

Elnyomók a férfiak, vagy inspiráló szövetségesek? Minden a férfiakon múlik, vagy számít a mi, nők hozzáállásunk is? Én ezt hoztam ki az életemből, a férfiakhoz fűződő kapcsolataimból.


A fenti mondatot anno Bácskai Juli barátném mondta.  

A természetgyógyász férfi “rámtelepedése” a Facebook – on,  aki túl sok infót oszt meg magáról, segít, hogy minél kevesebbet nézzem a falat a Face-n. A DJ ismerősöm  szuper zenéi miatt mozgok, táncolok 2 órát egyfolytában hetente. Egy szimpatikus férfi (nevezzük B.-nek) törölt a neten. Ez nagyon fájt. De azért is karcsú és csinos leszek! Ruhákat varrok és összeszedem magam!

A Parkinson kóros apám miatt, a házaink közti 100 métert napjában számtalanszor megteszem. Ilyen táv legyaloglásához némelyek lépésszámlálót tesznek fel, hogy teljesítve legyen. A májcirrózisos párom miatt egyéni vállalkozóvá kellett legyek. Vagyis, ha kellően érzékenyek vagyunk, megértjük a dolgok pozitív oldalát, és így azok erőfeszítésekre inspirálhatnak minket.

Egy férfi olyan képeket mutat a neten, amitől végre láthatok vonzó férfi arcokat, testeket. A sportmasszőr olyan nyújtásokat old meg az izmaimon, amitől ismét férfi munkára is képessé válik a szervezetem. Az EMBER szóra a nagyapám azt mondta, mikor a kislányom mutattam neki, és előre vetítettem: “Figyelje meg, majd egyszer még nagy ember lesz!” hogy “már EMBER nem, mert nőnek született”. Ez persze mélyen felháborított, és “bosszúból” 2 szuper gyönyörű többdiplomás leányzót neveltem fel. Tőlem ennyi tellett. :))

Még a nagypapa lekicsinylő mondatából is a pozitívra összpontosítok. Miszerint inspirált engem hosszú időre, olykor erőm feletti erőfeszítésekre az életben. Akarom, hogy inspiráljon a Férfi!

ARRA FIGYELEK, AMI BELŐLE EMELNI TUD ENGEM.


Post Author: Kata

Kata
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés