Anna Mille

120 decibel – forradalmian új nőmozgalom Németországban

Sarkukra álltak a német nők és mozgalmat indítottak a migránsok által elkövetett zaklatás, nemi erőszak és bántalmazás problémájának megoldása érdekében. A "120 decibel" elnevezésű mozgalom nevéhez méltóan nagy hangerejű, tabukat döntögető üzeneteket fogalmaz meg.

“Feminizmust és női jogokat prédikáltok, valójában a nők igazi ellenségei vagytok.”  – Fogalmazzák meg kritikájukat  a nőszervezetekkel szemben, mivel ha mindeddig bármikor szóba került a nők elleni erőszak, akkor Németországban, a migránsokat mint elkövetőket jóformán megemlíteni sem volt szabad.

A mozgalom elindítói keményen kritizálják a politikai vezetőket is, mivel nem akarják megvédeni a határokat, és nem ellenőrzik, hogy kik mennek be az országukba. Felróják azt is, hogy nem utasítják ki a migráns bűnözőket, és ezzel párhuzamosan minden ellenük irányuló kritikát cenzuráznak. “Mert inkább hagytok minket meghalni, mint hogy elismerjétek a hibáitokat.”

A nők elleni erőszak ugyan régi kiemelt témája a feminista mozgalmaknak, de ők célzatosan csakis fehér, európai férfiakat hibáztatnak. Őket már régen kollektív bűnösöknek nyilvánították és rendre csak mint patriarcha erőszaktevőként hivatkoznak rájuk, viszont a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményekről hallani sem akarnak. Jobb esetben csak hallgatnak a problémáról, de gyakran még leplezni, tagadni, sőt védelmezni is szokták a nyilvánosság által egyre jobban ismert bűncselekményeiket.

A 120 decibel mozgalom videoja:

Igazat kell adnunk a 120 decibel mozgalomnak, mert mindezzel így vagy úgy, de a feministák gyakorlatilag támogatják a nők elleni erőszakot. Ennyire lehet komolyan venni és őszintének tekinteni őket, amikor a nőket érő erőszak elleni fellépésről papolnak. Talán most repedezni kezd a jég és végre a felszínre kerülnek a problémák, amelyeknek megoldását eddig a feminista mozgalom is csak szándékosan hátráltatta.

/Anna Mille/

Post Author: Anna Mille

Anna Mille
Hozzászólások a Facebook-on keresztül

Minden hang számít! Szólj hozzá Te is!

1 Hozzászólás : "120 decibel – forradalmian új nőmozgalom Németországban"

avatar
  Feliratkozás  
Újabb Régebbi Népszerűbb
Visszajelzés
Tompek Péter
Vendég
Tompek Péter

Végre a nők mondják ki: feminizmus – hazugság a neved!